Musikk bingo med digitale bingobrett

Nå kan du kjøre en musikk bingo nesten umiddelbart. Ingen behov for utskrift av bingo brett. Gå til www.musikk-bingo.no og legg inn koden for bingoen, og vipps så har du ditt digitale bingobrett.

Ny måte å spille musikk bingo på

Vi kan nå presentere en ny måte å gjennomføre musikk bingo med venner og familie på! Med det nye digitale musikkbingobrett kan du oppleve spenningen ved å spille musikkbingo nesten umiddelbart. Du trenger ikke bekymre deg for papirbingokort eller markører, våre digitale bingobrett gjør det enkelt og praktisk å spille hvor som helst.

Kjøp musikk bingo og motta kode

Du bruker den unike koden du får tilsendt via e-post når du handler, og deretter er det bare å dele kode med familie og venner og sette i gang spillet.

Våre musikkbingoer er perfekte for alle aldre og anledninger, fra familiespillkveld til bursdagsfester og alt i mellom. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg musikksjangre og temaer å velge mellom, og du kan finne en musikk bingo som passer ditt behov der og da.

Gjelder kun for Musikk Bingo 30 spillene

Per i dag så er det kun tilgjengelig digital bingobrett for alle spillene i Musikk Bingo 30 formatet. I nettbutikken finner du et stort utvalg i forskjellige musikkbingoer.

Finn produkter i butikken

 

Mer informasjon om digitale musikkbingobrett