bingobrett formatAkustiske Covers in the Mix – Musikk Bingo 30

Gjør deg klar for en musikalsk rundreise med vår gratis musikkbingo! Produktet inkluderer 10 gratis PDF-bingobrett og en blanding av 30 akustiske sanger som vil sette musikk kunnskapen din på prøve. Fra klassikere til moderne låter, bingoen dekker et bredt spekter av sjangre som alle vil elske. Ikke bare må du gjenkjenne sangen, men du må også identifisere den originale artisten som gjorde den berømt. I tillegg har vi gjort det enkelt for deg med tilgang til ferdig miks på Mixcloud som kan avspilles umiddelbart.

Musikkbingoen vår er perfekt for et lite arrangement, en familiekveld eller bare et morsomt tidsfordriv med venner. Og hvis du likte dette spillet, sjekk ut våre andre musikkbingoer i butikken. Du finner et stort utvalg bingoer i ulike genre og temaer.

Ikke glem å følge oss på Facebook (https://www.facebook.com/qvizno) for å holde deg oppdatert på våre nyeste produkter og kampanjer.

Last ned vår gratis musikkbingo nå og opplev spenningen ved spillet med en musikalsk vri!

Eksempel på bingobrett:

Bingobrett og sangliste:

Acoustic Covers in the Mix – Music Bingo 30

Acoustic Covers in the Mix – Music Bingo 30 songlist

Her kan du lese mer om hvordan du spiller denne type musikk bingo

Mixcloud: